NetFusion - En snabb grafikmotor för nätet
NetFusion PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator   
2009-10-04 13:18

Introduktion

NetFusion är en helt ny banbrytande teknik för att på ett enkelt sätt åstadkomma interaktiv 3D grafik direkt i web-läsaren. Se gärna exempel på denna och följande sidor. Med NetFusion blir det möjligt att än mer sätta användaren i fokus och låta denne interagera direkt med informationen. Tekniken är generell och kan användas för många olika tillämpningar.
Ett stort användningsområde finns inom internetmarknadsföring där tekniken kan användas för att göra produkter mer intressanta och på så sätt hålla kvar användarens intresse längre. För medicinsk visualisering skulle det kunna revolutionera arbetssättet genom att möjliggöra enkel informationsöverföring. Vid olika former av tekniska installationer skulle NetFusion göra det möjligt att enkelt och snabbt åskådliggöra anslutningar och kopplingar. NetFusion är även väldigt lämplig för e-learning i och med att det gör det lätt att navigera i 3D.Fördelar

NetFusion använder den nya generationens grafikhårdvara och den unika distributionstekniken gör den väldigt enkel att använda. Applikationerna laddas ned via nätet och kan användas på praktiskt taget alla hårdvaruplattformar (Windows, Mac och linux, etc). NetFusion är optimerad för att generera små högeffektiva applikationer.

Affärsmodell

Det ska vara enkelt att använda 3D! Applikationerna används direkt från web-läsaren och man behöver aldrig fundera över buggfixar eller uppdateringar eftersom det hanteras helt automatiskt.

Senast uppdaterad 2010-04-29 11:31
 
Copyright © 2012 Netviking AB, Ideon Science Park, Ole Römers väg 12, 223 70 Lund, Sweden