NetDirect webshop. Prova kostnadsfritt i tio dagar!
NetDirect PDF Skriv ut Skicka sidan
Produkter
Skrivet av Administrator   
2009-10-04 09:33

NetDirect

Webshop och E-handel med NetDirect

NetDirect är en ny typ av e-handelskoncept för små och medelstora företag, som gör det enkelt att starta en komplett butik på nätet. Med NetDirect kommer du i gång på ett par minuter. Tjänsten är utvecklad för att vara så enkel och lättanvänd som möjligt. NetDirect är en komplett lösning med allt från hosting, drift, underhåll till support, betalningslösningar, design och integration mot affärssystem. Det är en kraftfull plattform att växa med oavsett om du vill expandera till flera länder eller utöka sortimentet.


Vi jobbar även med skräddarsydda lösningar med NetDirect som bas, där vårt nätverk av partners gör att vi kan möta alla möjliga krav och i alla lägen leverera e-handelslösningar anpassade för Dina önskemål. Se NetDirect Professional för mer information. Det är möjligt att börja med en enkel butik och bygga ut den efterhand med fler språk och betalningslösningar.

Prova kostnadsfritt under 10 dagar utan förpliktelser


Optimerad för sökmotorerna

NetDirect är sökmotoroptimerad rån grunden, vilket gör att Google lättare hittar dina produkter. Antalet besökare till din webshop kommer att öka och därmed din försäljning.

Läs mer om sökmotoroptimeringFör både små och stora företag

Den stora fördelen med NetDirect är flexibiliteten. Vår lösning passar både för nybörjare och avancerade e-handlare. Det är möjligt att börja med NetDirect och sedan gå vidare till NetDirect Professional när kapacitetsbehoven ökar. Detta gör att lösningen passar alla, från de minsta till de allra största. Oavsett om du tänker börja med e-handel som en hobby-verksamhet, som ett komplement till din nuvarande verksamhet eller som ett helt nytt företag har vi lösningen för dig.

Det är även möjligt att bygga ut NetDirect med en butik anpassad för mobiltelefoner, NetDirect Mobile eller ett interaktivt konfigurationsverktyg utvecklat i NetFusion. Det senare passar utmärkt för den som säljer produkter med många valmöjligheter eller som är tekniskt komplicerade. Vår e-handelslösning är enkel och lättanvänd. Du kan själv underhålla den genom ett lättanvänt användargränssnitt. Läs mer om den tekniska plattformen här.

Vi erbjuder fri e-handelshjälp till alla våra kunder.

--------------------------------------------------------------------------

Vad är NetDirect.se?

NetDirect.se är ett komplett system för e-handel. En webshop från NetDirect.se är en komplett butik på nätet som innehåller varukorg, sökfunktion och produktkatalog med mera.

Kom igång direkt

Butiken kan användas direkt. Du behöver bara lägga in dina produkter och anpassa utseendet efter dina önskemål för att komma igång.

Du behöver inte förstå tekniken

Du hyr din butik och behöver inte köpa någon hård- eller mjukvara. Vi tar hand om installation, drift och underhåll.

Enkelt för dig

Du administrerar din webshop via webbläsaren. Produktpresentationer och introduktionssidor skrivs som vanlig text och du behöver inte kunna någon programmering för att underhålla din webbutik.

---------------------------------------------------------------------------

Välkommen att starta webshop hos oss på NetDirect.se!


Senast uppdaterad 2009-11-25 10:00
 
Copyright © 2012 Netviking AB, Ideon Science Park, Ole Römers väg 12, 223 70 Lund, Sweden